Επίθεση Γεωργιάδη στον υπ. Υποδομών: Σπρίτζης ή Σπίρτζης, το ίδιο λαμόγιο παραμένει

Επίθεση Γεωργιάδη στον υπ. Υποδομών: Σπρίτζης ή Σπίρτζης, το ίδιο λαμόγιο παραμένει

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ.

Ο κ. Γεωργιάδης  επιτέθηκε προσωπικά στον απόντα από τη συνεδρίαση Χρήστο Σπίρτζη, αποκαλώντας τον «αρχιλαμόγιο» και «λαμόγιο».

«Ο πρωταγωνιστής του Καλογρίτσας-gate μπορεί και εμφανίζεται στη Βουλή; Αυτός που είχε κανονίσει τις χρηματοδοτήσεις από την Τράπεζα Αττικής;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, αναφερόμενος στον υπουργό Υποδομών, τον αποκαλούσε διαρκώς «Σπρίτζη» με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Κώστας Μπάρκας να του επισημάνει ότι λέγεται «Σπίρτζης».

«Το ίδιο λαμόγιο παραμένει. Αρχιλαμόγιο», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε τα πυρά του και στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντας ότι «είστε εσείς προσωπικά το καλύτερο παιδί της τρόικας στην Ελλάδα». «Η αριστερή σας συνείδηση σας επιτρέπει να αυτοκοροϊδεύεστε ότι δεν ιδιωτικοποιείτε», πρόσθεσε ο ίδιος, τονίζοντας ότι «δίνετε όλες τις ΔΕΚΟ εν δυνάμει προς ιδιωτικοποίηση».Σχόλια