Επίθεση Λεβέντη στην ΕΡΤ: Αν συνεχίσει να είναι υπηρέτης της κυβέρνησης, θα ξανακλείσει

Επίθεση Λεβέντη στην ΕΡΤ: Αν συνεχίσει να είναι υπηρέτης της κυβέρνησης, θα ξανακλείσει

Με επίθεση εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζομένων της έληξε η συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στην δημόσια τηλεόραση το πρωί της Πέμπτης.

«Ένα κόμμα που έχει 5% στις δημοσκοπήσεις δεν έπρεπε να έχει κληθεί στην δημόσια τηλεόραση, είπε με ειρωνικό ύφος πολλές φορές ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή του Γιάννη Δάρρα και της Μεριλένα Κατσίμη.

«Γι’ αυτό σας καλέσαμε σήμερα» επιχείρησαν να απαντήσουν οι παρουσιαστές, για να λάβουν την επίσης ειρωνική απάντηση του κυρίου Λεβέντη: «Α, η Δημοκρατία ξεκινά από σήμερα»…

Αν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι υπηρέτης της εκάστοτε κυβέρνησης, θα ξανακλείσει, είπε ακόμα ο κύριος Λεβέντης, εξηγώντας πως «από το πρωί μέχρι το βράδυ έχετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, δεν έχετε μάθει ότι έχει αηδιάσει ο κόσμος με αυτούς».

«Λέτε ό,τι λέτε για να διατηρήσετε το ψωμάκι σας», είπε ακόμα προς τους παρουσιαστές, προκαλώντας την οργή τους, χωρίς πάντως να κατορθώσουν να του αλλάξουν άποψη: «Πρέπει ένα κόμμα να παίρνει 7% και τότε λοιπόν θα καλέσετε, πρέπει Δημοκρατία να υπάρχει μόνο για τους εντός Βουλής, έξω είναι οι πληβείοι», συνέχισε.

Κλείνοντας την συνέντευξη πάντως, ο κύριος Λεβέντης και αφού οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία, απάντησε «Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας, συγγνώμη αν σας στεναχώρησα, δεν ήταν πρόθεσή μου».Σχόλια