Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Τόσκα για το 10ο χτύπημα στα γραφεία του κόμματος

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Τόσκα για το 10ο χτύπημα στα γραφεία του κόμματος

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τοσκα εξαπολύει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά τη νέα «καταδρομική» με μολότοφ στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, τη νύχτα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση είναι η 10η φορά που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχονται επίθεση με μολότοφ από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο κ. Τόσκας.

«Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής», συνεχίζει η ανακοίνωση και καλεί και τον πρωθυπουργό αλλά και όλα τα κόμματα να πάρουν θέση: «Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ.

Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής.

Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι.

Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση»



Σχόλια