Επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Καμμένο: Οι ρυθμιστές και τα τρενάκια εκτροχιάστηκαν για μια καρέκλα

Επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Καμμένο: Οι ρυθμιστές και τα τρενάκια εκτροχιάστηκαν για μια καρέκλα

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, εξαπολύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στην υπογραφή που εκείνος έβαλε στο τρίτο μνημόνιο.

Αναλυτικότερα, η κ. Μακρή, ανήρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης στο νέο μνημόνιο, τις οποίες συνόδευσε με σχόλια που άφηναν σαφείς υπαινιγμούς για τον κ. Καμμένο.

«Οι υπογραφές του τρίτου μνημονίου. Συμπεριλαμβάνονται αυτοί που δεν θα υπέγραφαν μνημόνια ούτε νεκροί, που ότι έλεγαν θα ίσχυε για πάντα, που θα έφευγαν από την χώρα που θα άφηναν το κόμμα τους, που θα έφευγαν από την κυβέρνηση. Οι ρυθμιστές και τα τρενάκια εκτροχιάστηκαν για μια καρέκλα», γράφει χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.

1

Η δεύτερη ανάρτησή της είναι στο ίδιο πνεύμα, με την κ. Μακρή να κάνει λόγο για πολιτικό ευτελισμό του κυβερνητικού εταίρου, μόνο και μόνο για να διασφαλίσει την υπουργική του καρέκλα.

«Στις 22/6/2015 ο κύριος συγκυβερνήτης δήλωνε:
‘’Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση’’, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Μega, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας.
Στις 12/8/2015 υπογράφει την σελίδα 209 του τρίτου μνημονίου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Η κυβέρνηση δεν έπεσε και η υπουργική καρέκλα είναι ασφαλής όπως και τα συμπεράσματα για τον πολιτικό ευτελισμό», σημειώνει η Ραχήλ Μακρή.

2Σχόλια