Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: 29 νομαρχιακές οργανώσεις εξέλεξαν πρόεδρο

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: 29 νομαρχιακές οργανώσεις εξέλεξαν πρόεδρο

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εσωκομματικές διαδικασίες με την ανάδειξη των Προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Μία διαδικασία που ξεκίνησε πρώτα με την ανάδειξη των νέων Πρόεδρων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και φυσικά την ανάδειξη των 2.465 περίπου αιρετών συνέδρων για το 10ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή έκβαση των διαδικασιών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι: «οι Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την χώρα είναι ενωμένες, ανανεωμένες και κυρίως έτοιμες για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες και το θετικό κλίμα που υπάρχει αποδεικνύουν ότι σύντομα οι πολίτες θα κάνουν την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, το ποσοστό ανανέωσης ξεπερνά το 65% στους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, ενώ σήμερα αναμένεται το ποσοστό ανανέωσης στους Προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων να ξεπεράσει το 70%.

Σε 29 Νομαρχιακές Οργανώσεις ήδη έχουν εκλεγεί οι κάτωθι Πρόεδροι:

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις στις οποίες η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, καθώς και οι σχετικές υποψηφιότητες, είναι:Σχόλια