Στον «πυρετό» της Eurovision 2016: Τα προγνωστικά και το φαβορί της βραδιάς

Στον «πυρετό» της Eurovision 2016: Τα προγνωστικά και το φαβορί της βραδιάς

Το μεγάλο ευρωπαϊκό πάρτι ξεκίνησε και ήδη οι προετοιμασίες και τα προγνωστικά έχουν πάρει «φωτιά».

Αυτή την ώρα η Ελλάδα δίνει τη μάχη της στη σκηνή του Globe Arena της Στοκχόλμης, στον Πρώτο Ημιτελικό του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision απόψε στις στις 22:00, με τα προγνωστικά ωστόσο να μην δείχνουν και τόσο ενθαρρυντικά για την ελληνική συμμετοχή.

Στη σκηνή του Globe Arena θα εμφανιστούν τα 5 μέλη του συγκροτήματος Argo: ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι-σύνθεση), η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), η Μαρία Εlbrus-Βενετικίδου (φωνητικά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι). Μαζί με τους Argo επί σκηνής θα βρεθεί και ο Βασίλης Ρόξενος (χορευτής-performer) ενώ την κινησιολογία έχει επιμεληθεί η Μαρίας Λυραράκη, ο σχεδιασμός φωτισμού και βίντεο είναι του Κωνσταντίνου Γαρίνη (Visual and Light Scene Designer) και το styling έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Μεσημέρης.

Τα προγνωστικά

Τα γραφεία στοιχημάτων δεν δίνουν ευχάριστα νέα για τη συμμετοχή μας. Τόσο οι ιστοσελίδες betting όσο και οι δημοσκοπήσεις κατατάσσουν τους Argo στην 34η θέση, κάτι που αν επιβεβαιωθεί δεν μας επιτρέπει να περάσουμε στον τελικό του Σαββάτου. H Κύπρος βρίσκεται πιο ψηλά από εμάς, στην 21η θέση.

Από τις σημερινές 18 εμφανίσεις που διαγωνίζονται για την πρόκριση φαβορί φέρονται να είναι οι συμμετοχές των Ρωσία, Αρμενία, Μάλτα, Τσεχία, Ολλανδία, Κύπρος, Ουγγαρία, Ισλανδία, Αζερμπαϊτζάν και Κροατία.

Ο Δεύτερος Ημιτελικός και ο Τελικός του Διαγωνισμού θα μεταδοθούν ζωντανά την Πέμπτη 12 και το Σάββατο 14 Μαΐου, αντίστοιχα, στις 22:00 από την ΕΡΤ.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Petra Mede και Måns Zelmerlöw.

 

Δείτε την εμφάνιση των Argo στον ημιτελικό

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=7mCtHy9WlzY

 

 

 

Σχόλια