Έξαλλη η Μανωλίδου με τη χυδαία φωτοσοπιά: Ιδού η αληθινή φωτογραφία

Έξαλλη η Μανωλίδου με τη χυδαία φωτοσοπιά: Ιδού η αληθινή φωτογραφία

Έξαλλη εμφανίστηκε η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου από την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και την έδειχνε σε μια όχι και τόσο… ευπρεπή χειρονομία και η οποία όπως προέκυψε τελικά ήταν προϊόν… Photoshop και όλη η σχετική… φιλολογία μια κοινή τρολιά, σαν τις χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια από τις φωτογραφίες που είχαν ληφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη και εμφάνιζε τη σύζυγο του πρώην υπουργού να έχει τοποθετήσει την παλάμη της στα… επίμαχα σημεία του Άδωνη.

107475-239149
Όπως ήταν επόμενο η δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας-μαϊμού η οποία μάλιστα έγινε viral με… ποικίλα σχόλια, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ίδιας της Ευγενίας Μανωλίδου που σήμερα, με σχόλιό της στο διαδίκτυο εξέφρασε την αηδία της, παραθέτοντας ταυτόχρονα την πραγματική, αποδεικνύοντας πως δεν επρόκειτο παρά για μια μάλλον κακόγουστη φάρσα και σεξιστική σε βάρος της επίθεση.

eugenia-adonis-1

«Την αηδία με τη φωτογραφία, σας την επιστρέφω, μαζί με την αληθινή φωτογραφία. Τις γελοιότητες, εκεί που σας παίρνει», έγραψε η μαέστρος στο μήνυμά της ποστάροντας την κανονική φωτογραφία.Σχόλια