Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές εκδιώκουν διακινητές ναρκωτικών από την πλατεία (βίντεο)

Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές εκδιώκουν διακινητές ναρκωτικών από την πλατεία (βίντεο)

Φορώντας κράνη και με ρόπαλα στα χέρια τους, αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν έφοδο στην πλατεία Εξαρχείων εκδιώκοντας διακινητές ναρκωτικών, όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο, οι αντιεξουσιαστές εμφανίζονται να κυνηγούν τους διακινητές ναρκωτικών και να τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείψουν το χώρο φωνάζοντας συνθήματα, προπηλακίζοντάς τους, σε κάποιες περιπτώσεις δε, χρησιμοποιώντας βία.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες» προχώρησαν και στην ανάρτηση ενός κειμένου σε σχετική ιστοσελίδα με τίτλο: «Ο αγώνας ενάντια στο Κράτος , τις Ναρκομαφίες και τον Κοινωνικό Κανιβαλισμό συνεχίζεται…», στο οποίο αναφέρουν:

«Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρά τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως «αξίες», δεν χωρούν αυταπάτες».

«Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους. Στις 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει», προσθέτουν.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια