Φωκάς: «Δεν το εννοούσα το σύνθημα για τη Βουλή» (video)

Φωκάς: «Δεν το εννοούσα το σύνθημα για τη Βουλή» (video)

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, που η εμφάνιση του στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, παροτρύνοντας τους παριστάμενους να φωνάξουν το σύνθημα, «να καεί, να καεί, η π… η Βουλή», μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε το σύνθημα.

Όπως υποστήριξε ο κ. Φωκάς, τέτοιου είδους συνθήματα είναι συνηθισμένα στο ποδόσφαιρο και ακούγονται για να πικάρουν οι μεν του δε. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα το σύνθημα που ακούγεται από οπαδούς των ομάδων του κέντρου, «Βούλγαροι», απευθυνόμενοι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Δεν το εννοούν, ούτε αυτοί» είπε ο κ. Φωκάς και έφερε ως παράδειγμα την μαζική συμμετοχή Αθηναίων, στα συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας για το Σκοπιανό.

Βέβαια ο κ. Φωκάς μπέρδεψε και τα πολιτικά με τα αθλητικά, καταλήγοντας πως τα πάντα επηρεάζονται από το αθηνοκεντρικό κράτος και σε αυτό οφείλονται και οι διαιτησίες σε δυο παιχνίδια που στερούν από τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα που δικαιούται!


Σχόλια