Φωτιά στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις Πανούση: Οι Πυρήνες μιλούσαν από τη φυλακή με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Τους ζητούσαν εξυπηρετήσεις

Φωτιά στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις Πανούση: Οι Πυρήνες μιλούσαν από τη φυλακή με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Τους ζητούσαν εξυπηρετήσεις

Αποκαλύψεις που βάζουν… φωτιά στην κυβέρνηση, έκανε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καταγγέλλοντας ότι στο κυβερνών κόμμα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σχέσεις με τρομοκράτες, και μάλιστα προσπαθούν να τους κάνουν και εξυπηρετήσεις!

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχαν υποκλαπεί από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική, συνομιλούν στελέχη και όχι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, και κυρίως με άτομα που έχουν αναπτύξει ηγετικό προφίλ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα αυτά συμβαίνουν κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως προκύπτει, οι συνομιλίες έχουν να κάνουν με νομοθετήματα που πρέπει να περάσουν και φωτογραφικές διατάξεις ωφέλιμες για τους φυλακισμένους Πυρήνες, ενώ μάλιστα, αφορούν και σε ρυθμίσεις και διατάξεις εξαίρεσής τους για τις φυλακές Τύπου Γ’.

Ωστόσο, και καθώς τα νομοθετήματα αυτά δεν περάσαν, υπήρξαν αντιδράσεις από την πλευρά των Πυρήνων.
Μάλιστα, κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης έφτασε σε σημείο να βάλει τις φωνές στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλέφωνο, λέγοντας σε πολύ έντονο ύφος ότι τον εξαπάτησαν.

Σημειώνεται ότι τα επίμαχα τηλεφωνήματα δυσαρέσκειας του στελέχους των Πυρήνων γίνονται την περίοδο που είναι υπό κατάληψη η Πρυτανεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούνται και ρίχνουν την ευθύνη στον Γιάννη Πανούση, λέγοντας ότι δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά «ο Πανούσης και προσπαθούμε να τον διώξουμε».

Μάλιστα, σε μια από όλες τις συνομιλίες υπάρχει και ο εξής διάλογος του ηγετικού στελέχους των Πυρήνων με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιάννη Πανούση, όπου λέει επί λέξει: «θα τον γ@μήσω τον κ@ριόλη».

Την ίδια περίοδο, και αφού δεν έχουν περάσει τα νομοθετήματα που θα ήταν ευεργετικά για τους Πυρήνες, κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο οι απειλητικές επιστολές των Πυρήνων για τον Γιάννη Πανούση, με αποτέλεσμα να ληφθούν επιπλέον μέτρα προστασίας για τον τότε υπουργό.

Σημειώνεται τέλος, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Πανούσης εμπλέκει και ένα άτομο το οποίο είναι πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση, και το οποίο είχε υψηλού τύπου ενημέρωση και συνεργάζονταν με ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.Σχόλια