Φρίκη: Ο πα-τέρας σκότωσε και τεμάχισε τη μικρή Άννυ

Φρίκη: Ο πα-τέρας σκότωσε και τεμάχισε τη μικρή Άννυ

Τραγικό τέλος δόθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, με τους χειρότερους φόβους των αστυνομικών που ερευνούσαν την υπόθεση να επιβεβαιώνονται, ενώ φρικιαστικές λεπτομέρειες για το χαμό του άτυχου παιδιού έρχονται στο φως. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, από τις έρευνες προέκυψε ότι το άτυχο κοριτσάκι είναι νεκρό, ενώ δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο ίδιος ο πατέρας της.

annypateras

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε ο 27χρονος πατέρας του κοριτσιού.

Αναλυτικότερα, στο διαμέρισμα βρέθηκαν ίχνη αίματος, τα οποία διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στην 4χρονη, ενώ καταλυτικό ρόλο στην πορεία των ερευνών έπαιξε και η κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές φίλος του πατέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι είχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία, όπου τους φιλοξένησε φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση απετέλεσε «κλειδί» στις έρευνες της Αστυνομίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του 27χρονου στις αρχές: «Τους ρώτησα για το παιδί και μου είπαν ότι μάλλον έχει πεθάνει». Η παραπάνω κατάθεση σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα οδήγησαν στη σύλληψη του πατέρα. Ο 27χρονος δολοφόνος της ίδιας του της κόρης συνελήφθη και βρίσκεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

590_e11e2cb6ce394081fbf0bc70467f460b

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, όμως η απουσία της δηλώθηκε στις Αρχές στις 24 Απριλίου. Τις προηγούμενες ημέρες οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων καταθέτοντας στην αστυνομία για την υπόθεση, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες των αστυνομικών ότι η εξαφάνιση του παιδιού είχε γίνει «εκ των έσω».

Οι νεότερες πληροφορίες πάνω στην υπόθεση προκαλούν φρίκη, με αστυνομικές πηγές να σημειώνουν ότι το πτώμα του άτυχου κοριτσιού δε θα βρεθεί ποτέ, καθώς ο πατέρας της, το τεμάχισε, το έβρασε, και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής…

Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι,αν και τι γνώριζε η μητέρα της 4χρονης, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάββας, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, είπε στην αστυνομία ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν η ζήλια, επειδή η μητέρα αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ένταλμα και για τη μητέρα

paterasannis1

Κρύβοντας το πρόσωπό της και δίχως να φορά χειροπέδες, βγήκε από το σπίτι της η μητέρα της Άννυ, συνοδευόμενη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι την συνέλαβαν, παρουσία εισαγγελέα.

Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ αυτή την ώρα η Δημητρίνα Μπορίσοβα έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση, συνδυάζοντας τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο πατέρας, με πληροφορίες ότι ο 27χρονος ήταν αυτός που δολοφόνησε το άτυχο κοριτσάκι.

Εκτός από τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα και διασταυρώθηκε ότι ανήκαν στη μικρούλα, οι γονείς της μικρής είχαν υποπέσει σε αντιφάσεις καταθέτοντας στην αστυνομία.

Βίντεο ντοκουμέντο με τη μητέρα

Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει την Δημητρίνα Μπορίσοβα να διασκεδάζει, κάνοντας χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι της. Όπως είναι φυσικό, το απόσπασμα προκαλεί σοκ. Δείτε το:

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικές φωτογραφίες της μικρής Άννυ στα χέρια του δολοφόνου – πατέρα τηςΣχόλια