Φρίκη στην Ινδία: Βγήκε βόλτα κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας του και ένα τσεκούρι (video-σοκ)

Φρίκη στην Ινδία: Βγήκε βόλτα κρατώντας το κεφάλι της γυναίκας του και ένα τσεκούρι (video-σοκ)

Μπροστά στο κυριολεκτικά φρικιαστικό θέαμα ενός άνδρα να περπατά ανέμελα στον δρόμο κρατώντας στο ένα χέρι το κομμένο κεφάλι μιας γυναίκας και στο άλλο ένα τσεκούρι, βρέθηκαν οι περαστικοί στην πόλη Pune της ινδικής πολιτείας Maharashtra, το πρωί της Παρασκευής.

Δράστης ο 53χρονος Ramchandra Sheu Chavan ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας περίπου 20 χρόνια και που αποφάσισε να αποκεφαλίσει την 45χρονη σύζυγό του Sonabai Ramchandra Chavan, επειδή πίστευε πως η σύζυγός του διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον άνδρα της κόρης του.

pune-man-with-wife-head759
Ο 53χρονος δράστης Ramchandra Sheu Chavan μαζί με την άτυχη σύζυγό του, τη 45χρονη Sonabai Ramchandra

Το πρωί της Παρασκευής ο Ramchandra και μετά από έναν ακόμη καυγά που είχαν για το ίδιο θέμα αφού κλείδωσε την νύφη του και τα δυο εγγόνια του σε ένα δωμάτιο του σπιτιού, επιτέθηκε στην άτυχη Sonabai με ένα τσεκούρι και την αποκεφάλισε.

Στη συνέχεια, ο δράστης, με το αριστερό του χέρι να κρατά το κεφάλι της γυναίκας που έσταζε αίματα και με το άλλο το όργανο του αποτρόπαιου εγκλήματος, άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτε και προκαλώντας σοκ στους περαστικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτό που βλέπουν είναι αλήθεια και όχι κάποια κακόγουστη φάρσα.

Άτομα που βρέθηκαν στο σημείο κατέγραψαν με κινητό τηλέφωνο τις εφιαλτικές εικόνες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν και τις Αρχές. 

Ελάχιστη ώρα αργότερα, Αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο συνέλαβαν τον Ramchandra Sheu Chavan ο οποίος, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν δείχνει να εμφανίζει κάποια πνευματική διαταραχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΤΟ VIDEO ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣΣχόλια