«Φρούριο» το Hilton για τις διαπραγματεύσεις Τσακαλώτου – Θεσμών

«Φρούριο» το Hilton για τις διαπραγματεύσεις Τσακαλώτου – Θεσμών

Σε αστακό εχει μετατραπεί το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Hilton , καθώς αυτή την ώρα πραγματοποιείτο η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

Ωστόσο , η εικόνα που παρουσιάζει εξωτερικά τουλάχιστον το ξενοδοχείο, εκφράζει την καθόλα εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί από το Σαββατοκύριακο, έπειτα από τους αποκαλυπτικούς διαλόγους, Τόμσεν- Βελκουλέσκου.

Σε επιστολή της λοιπόν στον Έλληνα πρωθυπουργό , η Κριστίν Λαγκάρντ έθεσε καθαρά θέμα προσωπικής ασφάλειας των στελεχών της μετά την «διαμάχη» Αθήνας- ΔΝΤ για τη διαρροή στα WikiLeaks, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να θυμίζει φρούριο, καθώς η συγκέντρωση των αστυνομικών δυνάμεων ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

«Για να μπορούν να εργαστούν, μετά από την πρόσκλησή σας, είναι κρίσιμο οι ελληνικές αρχές να διασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συζητήσεών τους, καθώς και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί η προσωπική τους ασφάλεια», ανέφερε η γενική διευθύντρια του Ταμείου στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα έχουν αναπτυχθεί δεκαπέντε κλούβες με ΜΑΤ από την οδό Βεντήρη μέχρι τη Βασιλέως Αλεξάνδρου.

 

 Σχόλια