Γ. Μανιάτης: Ανάγκη για κυβέρνηση συνεργασίας

Γ. Μανιάτης: Ανάγκη για κυβέρνηση συνεργασίας

Αδήριτη εθνική ανάγκη, χαρακτηρίζει τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης συνεργασίας, στην οποία θα συμμετέχουν υποχρεωτικά τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με τον Κώστα Μπλιάτκα.

Όπως είπε, τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η χώρα αυτή την εποχή (προσφυγικό, αγροτικό, αξιολόγηση) είναι τόσο μεγάλα, που, όπως υπογράμμισε, δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει ένα μόνο κόμμα, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και Το Ποτάμι διατίθενται να στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας. «Είναι βέβαιο πως και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και Το Ποτάμι θα συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο τους ζητηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

Σε ερώτηση αν είναι εφικτή αυτή η συνεργασία, με δεδομένη τη διαφωνία του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Μανιάτης είπε: «οποιοσδήποτε συζητά για τέταρτες εκλογές σ’ αυτή τη χώρα, μέσα σ’ έναν χρόνο, ξεπερνά και τα στοιχειώδη όρια σοβαρότητας. Θα γελάει μαζί μας ο υπόλοιπος κόσμος και θα πρόκειται για τραγικές αποφάσεις».Σχόλια