Γεμάτο χρήματα ήταν το αεροπλάνο «Trigana Air» που χάθηκε την Κυριακή από τα ραντάρ

Γεμάτο χρήματα ήταν το αεροπλάνο «Trigana Air» που χάθηκε την Κυριακή από τα ραντάρ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν επιζώντων του ινδονησιακού αεροσκάφους της «Trigana Air», τύπου ATR 42-300, που χάθηκε την Κυριακή από τα ραντάρ, συντρίμμια του οποίου βρέθηκαν σε απομονωμένο σημείο της Παπούα από χωρικούς της περιοχής.

Εκπρόσωπος ταχυδρομικής υπηρεσίας της Ινδονησίας δήλωσε στο BBC ότι το αεροσκάφος μετέφερε τέσσερις σάκους που περιείχαν, περίπου 6,5 δισεκατομμύρια ρουπίες (486.000 δολάρια, 300.000 λίρες), για τους χωρικούς που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές στην Παπούα.

Υπενθυμίζεται πως ένα αεροπλάνο έρευνας και διάσωσης που ψάχνει για σημάδια ενός αεροπλάνου που χάθηκε με 54 επιβαίνοντες στην Παπούα της Ινδονησίας εντόπισε συντρίμμια που φέρονται να ανήκουν σ’ αυτό, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με έναν αστυνομικό διευθυντή της περιοχής.

Ο διευθυντής αστυνομίας της επαρχίας της Οροσειράς Μπιντάνγκ, Γιουνούς Γουάλι, είπε στο επίσημο πρακτορείο της Ινδονησίας Αντάρα ότι το αεροπλάνο έρευνας είδε τα πιθανά συντρίμμια του αεροπλάνου των εγχώριων αερογραμμών Trigana στην βορειοανατολική άκρη της Παπούα, κοντά στους καταράκτες Οκσόπ, και πρόσθεσε ότι ένα συνεργείο εδάφους ετοιμαζόταν για να πάει εκεί.
imageΣχόλια