Γενέθλια ενός έτους για την Ιπποδρομίες ΑΕ – Διάσημοι αθλητές & καλλιτέχνες βράβευσαν τους κορυφαίους του 2016 (φωτό)

Γενέθλια ενός έτους για την Ιπποδρομίες ΑΕ – Διάσημοι αθλητές & καλλιτέχνες βράβευσαν τους κορυφαίους του 2016 (φωτό)

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του Ομίλου ΟΠΑΠ συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και βράβευσε, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο, τους κορυφαίους αναβάτες, προπονητές, ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγούς που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους το 2016. Στη λαμπρή εκδήλωση, παρευρέθηκαν η διοίκηση της εταιρείας, σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα, κορυφαίοι εκπρόσωποι του αθλητισμού και του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και πράκτορες του δικτύου του ομίλου ΟΠΑΠ.


Κώστας Αλεξόπουλος, Σπύρος Φωκάς, Ντάμιαν Κόουπ και Οδυσσέας Χριστοφόρου

 


Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, και Χρήστος Θεοδωράκης (Στάβλοι Θεοδωράκη)

 


Οδυσσέας Χριστοφόρου, Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ και Θανάσης Σωτηρόπουλος, παλαίμαχος αναβάτης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, αναφέρθηκε στη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα: «Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας της Ιπποδρομίες ΑΕ ήταν γεμάτος προκλήσεις αλλά και πολύ παραγωγικός. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που έχουμε στην Ελλάδα έναν ιππόδρομο που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές ορισμένων από των μεγαλύτερων ιπποδρόμων παγκοσμίως. Παρόλο που έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε, είμαι υπερήφανος για την πρόοδο που έχουμε σημειώσει σε σχέση με την υγεία και την ασφάλεια των αναβατών και των καθαρόαιμων ίππων, καθώς και την ακεραιότητα των ιπποδρομιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Φίλιππο Ένωση, την ιπποδρομιακή κοινότητα και, πάνω από όλα, την ομάδα που εργάζεται ανελλιπώς για να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα».


Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος, με τον προπονητή Χρήστο Κουβαρά

 


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τον κορυφαίο αναβάτη του 2016 Παναγιώτη Δημητσάνη

 


Μίμης Δομάζος και Αγγελική Θεοδωράκη (Στάβλοι Θεοδωράκη)

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, σημείωσε: «Η χρονιά που πέρασε αποτελεί ορόσημο καθώς σηματοδότησε την αλλαγή σελίδας στις ελληνικές ιπποδρομίες. Εδώ και ένα χρόνο κάνουμε σταθερά βήματα και προχωράμε με επιτυχία στον στρατηγικό σχεδιασμό για την αναγέννηση των ιπποδρομιών στην Ελλάδα, παρ’ όλες τις μεγάλες δυσκολίες και τα πολυσχιδή προβλήματα τα οποία παραλάβαμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί έχουμε κοντά μας αρωγούς όλη την ιπποδρομιακή κοινότητα, η οποία διαρκώς αυξάνεται και νέα μέλη προστίθενται, στηρίζοντας το άθλημα και επιβεβαιώνοντας την στρατηγική μας».


Ο Μιχάλης Κακιούζης με τον Γιάννη Μυτιληναίο (Ιπποφορβείο Ελιάς)

 


Ο Νίκος Μακρόπουλος με τον αναβάτη Κώστα Μαστοράκη

 


Θοδωρής Μαραντίνης με τον προπονητή Χάρη Χαραλάμπους

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Η σκληρή δουλειά για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών έχει ήδη αποδώσει καρπούς και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και ακόμη πιο αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Σήμερα, βραβεύουμε τους πολυνίκες αναβάτες, προπονητές και ιδιοκτήτες του 2016».

Οι κορυφαίοι για το 2016

Ιδιοκτήτες
1. Στάβλοι Θεοδωράκη
2. Στάβλοι Καλαμαριάς
3. Στάβλοι Ιπποτράστ

Προπονητές
1. Χρήστος Κουβαράς
2. Παναγιώτης Θεολόγου
3. Χάρης Χαραλάμπους

Αναβάτες
1. Παναγιώτης Δημητσάνης
2. Κώστας Μαστοράκης
3. Εντιόν Τσέλα

Πολυνίκης ιπποπαραγωγός
Ιπποφορβείο Ελιάς

Νέος αναβάτης
Μάριος Κουμπαράκος

Πολυνίκης ίππος
Σαχ Σεχραγιάρ

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε επίσης, ο αναβάτης «θρύλος» Θανάσης Σωτηρόπουλος, για την σημαντική του προσφορά στις ελληνικές ιπποδρομίες.

Σχόλια