Γεννηματά: Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;

Γεννηματά: Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;

Εντάσεις φαίνεται πως σημειώνονται στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά να κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για έλλειψη σχεδίου και αποφασιστικότητας, ενώ τον κάλεσε να δει τι γίνεται στην πλατεία Βικτωρίας.

Ακόμη, σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ που επικαλείται το ΑΜΠΕ, η κ. Γεννηματά κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πει ότι ήταν λάθος, κι όχι ότι παρερμηνεύτηκαν, οι δηλώσεις των υπουργών που έκαναν λόγο για 50-100-150 χιλιάδες πρόσφυγες.

«Δεν μπορεί να σχεδιάσει τίποτα η κυβέρνηση;», προσθέτουν ότι είπε η κ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, η κ. Γεννηματά τόνισε πως το θέμα της αλληλεγγύης και το δικαίωμα της ασφάλειας αφορούν και στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα.

Σε ό,τι αφορά στο κοινό ανακοινωθέν οι ίδιοι παράγοντες υποστηρίζουν ότι η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «η εθνική γραμμή για να έχει αποτελέσματα χρειάζεται μία ισχυρή και ικανή κυβέρνηση για να την υλοποιήσει. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Και την προηγούμενη φορά βγήκε ανακοίνωση, αλλά η κυβέρνηση δεν την υλοποίηση κατ’ ελάχιστον».


Σχόλια