Γεννηματά: «Δολοφόνοι δρουν ανενόχλητοι με την ανοχή της κυβέρνησης»

Γεννηματά: «Δολοφόνοι δρουν ανενόχλητοι με την ανοχή της κυβέρνησης»

Για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν το πρωί άνδρες των ΜΑΤ που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού στο πόδι, μίλησε η Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ:

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας.Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας από εμάς.

Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης.

Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.Σήμερα δεν θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα.

Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της».

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚΣχόλια