Γεννηματά: Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι στήριξη σε εγκληματίες

Γεννηματά: Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι στήριξη σε εγκληματίες

«Εμείς, και όχι η Χρυσή Αυγή, θα πρέπει να πάρουμε την τρίτη εντολή», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Πάτρα, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών.

«Ομολόγησαν εχθές ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες», υπογράμμισε σχετικά η κ. Γεννηματά.

«Κάθε μέρα επιστρέφουν σύντροφοί μας σε όλη την Ελλάδα. Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας», ανέφερε η κ. Γεννηματά και απηύθυνε κάλεσμα «σε όλους, όσοι πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, σε όσους ονειρευτήκαμε μαζί, σε όσους αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα». «Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το κοινό μας σπίτι», πρόσθεσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται από τη Δευτέρα κυβέρνηση σταθερή με ορίζοντα τετραετίας, ενώ εκτίμησε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να είναι ο καταλύτης για τη συνεργασία και ο εγγυητής της σταθερότητας. «Είμαστε η γέφυρα, η πυξίδα για να μην ‘’μπατάρει’’ η χώρα ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά», διευκρίνισε.Σχόλια