Γεννηματά: Ο λαός να δώσει την τρίτη εντολή στο ΠΑΣΟΚ και όχι στη Χρυσή Αυγή

Γεννηματά: Ο λαός να δώσει την τρίτη εντολή στο ΠΑΣΟΚ και όχι στη Χρυσή Αυγή

Την αισιοδοξία της ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι το τρίτο κόμμα, και δε θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά την περιοδεία της στη Λάρισα.

«Στο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγραφεί η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Να μη χαθεί άλλος χρόνος. Η δική μας στόχευση είναι με δύναμη από τη δύναμη της κοινωνίας, να διαδραματίσουμε τον κρίσιμο, καταλυτικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και τη Ευρωζώνη έχουμε χρέος να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας, με ορίζοντα τετραετίας. Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας. O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στο κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή», πρόσθεσε.Σχόλια