Γεωργιάδης: Ίσως να μην ήταν σωστό που αποχώρησε η ΝΔ από τη συζήτηση για τις offshore

Γεωργιάδης: Ίσως να μην ήταν σωστό που αποχώρησε η ΝΔ από τη συζήτηση για τις offshore

«Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι αποφάσεις. Εκείνη τη στιγμή η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ, έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του κόμματός του από την Βουλή κατά την ψήφιση της τροπολογίας για την καθολική απαγόρευση της επιχειρηματικής δραστηριότητας πολιτικών στο Εξωτερικό.

«Από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Αυτό όμως, είναι μετά Χριστόν. Προφήτες, μπορεί να γίνονται όλοι», προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM».

«Αν θες να κάνεις μια αλλαγή στο νόμο Πόθεν Έσχες, των βουλευτών γιατί θεωρείς ότι είναι σωστή, δεν το κάνεις κρυφά, με τρόπο γραμμένο σε ένα πολυνομοσχέδιο 7.500 σελίδων, που το φέρνεις μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή και μένει μόνο δυο μέρες για να μην προλάβει να το διαβάσει», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: «Λοιπόν, αυτό γιατί το κάνεις κρυφά; Γιατί θέλεις να ξεπλύνεις κάποιους δικούς σου».Σχόλια