Γεροβασίλη: Επικίνδυνη η στάση της Νέας Δημοκρατίας

Γεροβασίλη: Επικίνδυνη η στάση της Νέας Δημοκρατίας

Πρώτα καταδίκασε την επίθεση που έγινε σε βάρος του Γιώργου Κουμουτσάκου ως «χτύπημα στην καρδιά της δημοκρατίας» η Όλγα Γεροβασίλη και μετά κατηγόρησε τη ΝΔ πως ρίχνει νερό στο μύλο της… Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ρίχνουμε νερό στο μύλο των ακροδεξιών και της Χρυσής Αυγής», εξηγώντας πως αυτό συνέβη από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνον.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε σε ένα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Γι’ αυτό αναφέρθηκα στο tweet του κ. Γεωργιάδη το οποίο αν μη τι άλλο καλούσε –δεν καλούσε ο ίδιος- αλλά στ’ αλήθεια έλεγε ότι θα ζητήσουν οι Πόντιοι “την κεφαλήν επί πινάκι” του κ. Φίλη το απόγευμα. Αυτό δεν είναι ανεκτό από το πολιτικό σύστημα ή δεν πρέπει να είναι ανεκτό. Στη συνέχεια δεν βρήκανε το κεφάλι του κ. Φίλη και πήραν το κεφάλι του κ. Κουμουτσάκου. Διότι, η ακροδεξιά είναι απέναντι στην Δημοκρατία, στον Κοινοβουλευτισμό και στους νεοδημοκράτες βουλευτές».

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, υποστήριξε πως:

«Ο ίδιος δήλωσε την άποψή του. Στην Δημοκρατία δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε την άποψη. Αυτό δημιουργεί οχυρό από πλευράς του δημοκρατικού τόξου και δεν θα πρέπει να οπισθοχωρούμε». Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, των δηλώσεων Φίλη ακολούθησε «μικροπολιτική εκμετάλλευση με επικίνδυνα, δυστυχώς, χαρακτηριστικά»…Σχόλια