Γεροβασίλη: Στόχος της κυβέρνησης η επιστροφή στη σταθερότητα από την 1η Ιανουαρίου

Γεροβασίλη: Στόχος της κυβέρνησης η επιστροφή στη σταθερότητα από την 1η Ιανουαρίου

Ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα, ώστε από την 1η του νέου έτους να επιστρέψει η σταθερότητα, υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Όπως εξήγησε η κ. Γεροβασίλη, η κυβέρνηση στοχεύει στην όσο το δυνατόν συντομότερη διευθέτηση όλων των ζητημάτων, όπως η προστασία της α’ κατοικίας, τα «κόκκινα» δάνεια και οι 100 δόσεις. «Δεν πρέπει να υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο πλειστηριασμών σε πρώτες κατοικίες, η κυβερνητική εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι κανείς δεν θα κινδυνεύσει να χάσει το σπίτι του. «Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τη διαπραγμάτευση σ’ όλα τα δυνατά επίπεδα» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τις επίμαχες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, η κ. Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι η γενοκτονία των Ποντίων έχει αναγνωριστεί από τα θεσμικά όργανα του κράτους, ενώ σημείωσε ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής, τονίζοντας, παράλληλα, ότι όσα ειπώθηκαν αποτελούν προσωπικές απόψεις του κ. Φίλη.

«Το να προσπαθείς να κινητοποιήσεις εθνικιστικά αντανακλαστικά σε έναν διάλογο προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την πολιτική ζωή του τόπου» σχολίασε ακόμη, ασκώντας κριτική στους υποψήφιους προέδρου της ΝΔ.Σχόλια