Γιάννης Σπαλιάρας: Έχω κοιμηθεί με 4 χιλιάδες γυναίκες!

Γιάννης Σπαλιάρας: Έχω κοιμηθεί με 4 χιλιάδες γυναίκες!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό EΓΩweekly το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, Γιάννης Σπαλιάρας, κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν.
Μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία του με τις γυναίκες, και δήλωσε ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι του περίπου… 4.000 κοπέλες!

«Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ισχυρίστηκε ακόμα πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με τρεις διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα, ενώ αποκάλυψε και το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ: «Στο αγγλικό κοιμητήριο που βρίσκεται απέναντι από τη «Νεράιδα». Είναι πεντακάθαρο, δεν έχει όλο αυτό το spooky που χαρακτηρίζει συνήθως τα νεκροταφεία. Έχει ένα τρομερό γκαζόν, είναι ρομαντικό, ειδυλλιακό θα έλεγα, απλώς ενώ βρίσκεσαι στο γρασίδι, μπορεί να ανοίξει το αυτόματο σύστημα ποτίσματος».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ακόμα μιλώντας στο περιοδικό ότι του έχουν προσφέρει χρήματα προκειμένου να κάνει σεξ: «Μου είχαν προτείνει το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ για να κάνω έρωτα. Αρνήθηκα. Αυτό πρέπει να μπορείς να το κάνεις. Δεν κατηγορώ κανέναν. Αν κάποιος μπορεί να κοιμηθεί καλά το βράδυ έπειτα από κάτι τέτοιο, γιατί όχι;».Σχόλια