Γιόχανσον: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ»

Γιόχανσον: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ»

Απόλυτα ευχαριστημένος με όσα ζει στην ΑΕΚ και την Ελλάδα, αν και δεν έχει ακόμη συνηθίσει τους θερμόαιμους φιλάθλους, δήλωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον μιλώντας σε σουηδική εφημερίδα.

«Ήρθα την κατάλληλη στιγμή και καθιερώθηκα. Η ομάδα είχε φτιαχτεί από πέρυσι για τη φετινή σεζόν. Ήμασταν κυρίαρχοι στα περισσότερα παιχνίδια και κερδίσαμε εύκολα το πρωτάθλημα στη Football League», είπε, ενώ για τα ντέρμπι που έρχονται στο πρωτάθλημα για την ομάδα του είπε: «Έρχονται σπουδαία ματς. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά».

Σχετικά με τη θέση που χρησιμοποιείται, είπε: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του αμυντικού μέσου. Πιστεύω έχω βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι μου με τη μπάλα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω καλά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», ενώ σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για τις πληρωμές απάντησε πως «… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Οι θερμόαιμοι Έλληνες φίλαθλοι είναι κάτι που δεν είχε συνηθίσει ο ίδιος στη Σουηδία. «Εδώ οι οπαδοί έχουν ένταση και πάθος. Καμία σχέση με τη Σουηδία. Πολύ σπάνια δεν ανάβουν βεγγαλικά. Πετούν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και δεν παραξενεύεται κανείς».

Φυσικά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή στην Ελλάδα. «Είναι πολύ διασκεδαστική η ζωή με την κόρη μου. Μόνο κοιμάται και τρώει. Πήγαμε μερικές φορές στη Σουηδία, αλλά έχουμε γνωρίσει κι αρκετούς Σουηδούς που μένουν στην Αθήνα, όπως τον Μίκαελ Νίλσον και τον Μάρκους Μπεργκ».

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, είπε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει από τη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ. Όμως δεν είναι κάτι που σκέφτομαι συνέχεια. Τώρα είμαι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ».Σχόλια