Οι αποκαλύψεις του Πάγκαλου για τον Πολάκη και την Ολυμπιακή

Οι αποκαλύψεις του Πάγκαλου για τον Πολάκη και την Ολυμπιακή

Μία ιστορία θέλησε να διηγηθεί μέσω των social media ο Θεόδωρος Πάγκαλος με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη. Οπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός, ο νυν υπουργός έχει την τάση να καθυστερεί στις πτήσεις του, ωστόσο καταφέρνει να μη χάνει το αεροπλάνο γιατί απλούστατα αυτό τον περιμένει!

Ακολουθούν τα tweets του Θεόδωρου Πάγκαλου:

«Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου απογειώνεται στις 8:50 το ελικοφόρο αεροπλάνο της Ολυμπιακής για τα Ιωάννινα. Οι επιβάτες αδημονούν. Τα λεπτά περνούν. Σχεδόν 9:30 το αεροπλάνο δεν έχει κλείσει τις πόρτες, οπότε εισβάλλει ο Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης και η κουστωδία του. Το αεροπλάνο τροχειοδρομεί. Τα φωναχτά σχόλια των ταλαιπωρηθέντων κοινών πολιτών τα φαντάζεσθε. Ίδιο σκηνικό το βράδυ 21:45 στην πτήση προς Αθήνα. Κραυγές αγανάκτησης πλέον. Απαθής ο Υπουργός. Πονάνε βρε τα παλληκάρια;».

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στον κ. Πολάκη και σε σημερινή του συνέντευξη στον Βήμα FM. Οπως είπε: «Ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος. Με τη δημοσιογράφο, τι λόγο είχε να τα βάλει; Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;».

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες καταγγελίες για τη συμπεριφορά του κ. Πολλάκη.Σχόλια