Οι δικηγόροι απέκλεισαν το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά

Οι δικηγόροι απέκλεισαν το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά

Tρίωρος αποκλεισμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μεγάρου Πειραιά, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων των δικηγόρων για το ασφαλιστικό.

«Η ανταπόκριση των δικηγόρων ήταν μεγάλη και αντίστοιχη της αποφασιστικότητάς τους να παλέψουν με κάθε τρόπο για την ανατροπή ενός προσχεδίου νόμου που αποδυναμώνει τον Κλάδο και συνθλίβει τελικά  τον επαγγελματία δικηγόρο, τιμωρώντας την εργασία και ‘δημεύοντας την περιουσία’» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά θα συνεχίσει, συντασσόμενος και με τους υπόλοιπους επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς που πλήττονται, να διεκδικεί ένα βιώσιμο και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα.

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, ως μέλος του Προεδρείου  της Ολομέλειας Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, δηλώνει ότι ο αγώνας και οι κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος, αφού τυχόν υπερψήφιση των θέσεων του προσχεδίου οδηγεί στην βίαιη και ακούσια έξοδο από τον Κλάδο πολλών συναδέλφων» καταλήγει η ανακοίνωση.Σχόλια