Η Έλλη Στάη γυμνή στο εξώφυλλο του DownTown

Η Έλλη Στάη γυμνή στο εξώφυλλο του DownTown

Γυμνή για το «naked issue» του περιοδικού DownTown, για το αφιέρωμα στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον HIV και το AIDS, φωτογραφήθηκε η Έλλη Στάη.

Το ειδικό τεύχος, φιλοξενεί 57 ακόμη Έλληνες, οι οποίοι, σύμφωνα με το σλόγκαν του DownTown, «γδύνονται για να θυμίσουν ότι ο HIV είναι ακόμα εκεί έξω. Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια».

Στην συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφιση, και φιλοξενείται στο DownTown που κυκλοφορεί την παραμονή των Χριστουγέννων, η 61χρονη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας μιλά μεταξύ άλλων για τις άνωθεν παρεμβάσεις οι οποίες έχουν γίνει κατά καιρούς στον δημόσιο λόγο της, και επί της ουσίας στις απόπειρες λογοκρισίας που έχει δεχτεί η ίδια.

stai2

Ακόμη, η Έλλη Στάη αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά, όπως λέει αινιγματικά «με έναν άλλο τρόπο που επεξεργάζομαι στο μυαλό μου. Είμαι πλέον σε άλλη φάση ζωής. Είμαι πολύ πιο ανεξάρτητη, δε θα καθίσω να διαπραγματεύομαι κάθε μέρα την άποψή μου κόντρα σε συγκεκριμένα πλαίσια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, σε κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Ξέρω τις παθογένειες των καναλιών που υπάρχουν σήμερα και δε θέλω να ενταχθώ σε αυτά πια. Δε με ενδιαφέρουν καθόλου και δεν μπορούν να με αντέξουν κιόλας».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που ενδεχομένως προκαλέσει η τολμηρή της φωτογράφηση στο DownTown, η Έλλη Στάη δηλώνει ότι «υπολογίζω πολύ τη γνώμη των άλλων όταν είναι καλοπροαίρετη. Η κακοπροαίρετη κριτική πάλι, δεν με αφορά καθόλου. Έχω συνηθίσει πια τα αρνητικά σχόλια και δε με επηρεάζουν. Εδώ έχω δεχθεί bullying επειδή έχω πολιτική άποψη, σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχθεί bullying και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα. Για μένα όλα αυτά είναι απίστευτοι ρατσισμοί και δε με αφορούν καθόλου. Έχω επιχειρήματα για την κάθε επιλογή μου, τα οποία προσθέτω στα επιχειρήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας».

stai1

Όσο για το θέμα της ηλικίας της, η κ. Στάη λέει απλώς ότι «δεν έχω κανέναν λόγο να την κρύψω. Με ένα google search μπορεί να τη βρει όποιος θέλει. Είμαι λοιπόν δημόσια εκτεθειμένη. Πρέπει να είσαι βλάκας για να δηλώνεις ψεύτικη ηλικία ή να λες ‘’είμαι όσο φαίνομαι’’, όταν αυτή είναι σε όλους γνωστή. Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε».Σχόλια