Η επιστολή ενός άνεργου που συγκλονίζει – Τι έχει να πει ο κ. Τσίπρας για αυτό;

Η επιστολή ενός άνεργου που συγκλονίζει – Τι έχει να πει ο κ. Τσίπρας για αυτό;

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο άνεργος άνδρας έστειλε επιστολή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την υπόθεση κι εκείνος με τη σειρά του, έγινε έξαλλος, χτυπώντας πόρτες και γραφεία στα υπουργεία, για να πάρει απαντήσεις.

“Ένας άνεργος είναι δυνατόν σήμερα στην ελλάδα να έχει αυτή την αντιμετώπιση; Πείτε μου που γίνονται αυτά! Δεν είμαστε σοβαροί! Δεν είμαστε κράτος πια! Δεν αντέχει κανένας αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση μια και καλή πρέπει να δώσει λύσεις” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το CretaLive.

Το email του άνεργου που εξοργίζει

“Κύριε Μιχελογιαννάκη, το 2013 και 2014 ήμουνα άνεργος, φιλοξενούμενος, χωρίς σπίτι και χωρίς αυτοκίνητο (της πινακίδες της παρέδωσα τέλος του 2012).

Έκανα την δήλωσή μου 3/6/2015 και ο φόρος είναι 0. Στις 19/10/2015 βλέπω στην μερίδα μου και βλέπω ότι το σύστημά σας μου κάνει τροποποιητική και μου βγάζει φόρο να πληρώσω 65,99. Αυτό το έκανε διότι είχα δηλωθέν εισόδημα από τόκους 0,26 και δεν έβαλα Αποδείξεις, (στην δήλωση που έκανα δεν μου ζητούσε αποδείξεις). Εγώ μόλις το είδα έκανα τροποποιητική με αποδείξεις και βγάζει 0 φόρο ,αλλά μάλλον θα μου βάλετε πρόστιμο παραπάνω από 65,99 σαν εκπρόθεσμη. Τα έδειξα στην εφορεία και ο υπάλληλος έβαλε τα γέλια.

Έκανα αγώνα για να ξαναβγείτε, διότι είχα την εντύπωση ότι θα βοηθήσετε τους φτωχούς. Μάλλον έκανα λάθος και θα κάνετε χειρότερα από τους προηγούμενους.

Σας παρακαλώ θέλω να με απαντήσετε. Υστ. Σας στέλνω και την πρώτη φορ. Δήλωση”Σχόλια