Η έρευνα του ereportaz και η συζήτηση για τα δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

Η έρευνα του ereportaz και η συζήτηση για τα δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ

Σήμερα πραγματοποιείται η συζήτηση στην Βουλή για τα δάνεια των Κομμάτων αλλά και των ΜΜΕ. Ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης ή μια συζήτηση ουσίας; Αυτό είναι το ερώτημα που μένει να απαντηθεί και θα απαντηθεί εντός της ημέρας. Θα ακουστούν ονόματα ή οι εμπνυεστές της συζήτησης θα περιοριστούν σε αερόλογες τοποθετήσεις;

Πληροφορούμασταν ότι μέχρι αργά εχτές το βράδυ τα κομματικά επιτελεία εργάζονταν, σχεδιάζοντας την τακτική που θα ακολουθήσουν.

Θα περιμένουμε να δούμε εάν οι ομιλητές θα συνεχίσουν να ζουν στον «βαθύ τους ύπνο» ή θα αντιληφθούν ότι τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα.

Η δημοσιογραφική έρευνα του ereportaz έχει αποκαλύψει όλα τα ονόματα των τραπεζιτών και διευθυντών των κομμάτων που θα έπρεπε να διωχθούν βάσει του πορίσματος του εισαγγελέα Καλούδη. Δείτε (εδώ)

Όπως επίσης είχε αποκαλύψει μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας τον τρόπο που κατέληξε στο αρχείο η υπόθεση για τα δάνεια του MEGA, χάρη στο απαλλακτικό πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος (δείτε εδώ)

To ereportaz, το σάιτ των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, συνεπές στην αντικειμενική και τεκμηριωμένη έρευνα είχε για ακόμη μια φορά αποκαλύψει όλα τα επίσημα ντοκουμέντα για τις υποθέσεις που απασχολούν όψιμα το πολιτικό προσωπικό της χώρας. 

 Σχόλια