Η κυβέρνηση κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δικοί τους πρώην βουλευτές διεκδικούν τα αναδρομικά

Η κυβέρνηση κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δικοί τους πρώην βουλευτές διεκδικούν τα αναδρομικά

Η κυβέρνηση κατηγορεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι, «βοηθούμενοι από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, προσπαθούν να αποδείξουν ότι «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση», όταν είναι οι δικοί τους πρώην βουλευτές που διεκδικούν τα αναδρομικά!», με αφορμή τη δικαστική απόφαση για την καταβολή αναδρομικών σε συνταξιούχους πρώην βουλευτές. Η κυβέρνηση ζητά από τους πρώην βουλευτές να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους.

 

Πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι «τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μια ακόμη προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης. Αφορμή, προσθέτουν, η [τελεσίδικη και αμετάκλητη] δικαστική απόφαση να καταβληθούν αναδρομικά σε πρώην βουλευτές, την ώρα που ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για τις συντάξεις και τα «κόκκινα δάνεια».

 

Αναφέρουν, επίσης, ότι «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να κάνουν τις «μωρές παρθένες». Καλό θα ήταν, λοιπόν, αν θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα, να «τραβήξουν το αυτί» στους πρώην βουλευτές τους προκειμένου να παραιτηθούν από την διεκδίκηση των αναδρομικών, σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που υποφέρει όλη η κοινωνία. Πόσο μάλλον, όταν ακόμα και ο σύλλογος των συνταξιούχων βουλευτών διαφώνησε με την κίνηση των συναδέλφων τους».

 Σχόλια