Η Μ. Αρναούτη μιλά πρώτη φορά για τον Παντελίδη- Πυρά από τους χρήστες των social media

Η Μ. Αρναούτη μιλά πρώτη φορά για τον Παντελίδη- Πυρά από τους χρήστες των social media

Περίπου οκτώ μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο τζιπ, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου έχουν αρχίσει σιγά – σιγά να έχουν δυναμική παρουσία στα social media.
Χθες, μέσω του Instagram η Μίνα Αρναούτη, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook «ξαναχτυπά» υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί τέτοιος χλευασμός για μία κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα και πέρασε 5 μήνες στο νοσοκομείο και ακόμα δεν έχει σταθεί; Φταίω σε κάτι; Ήπιε…ήπιαμε και εμείς… πως να τον αποτρέψω; Εδώ δεν έσωσα τον εαυτό μου».

Μάλιστα, στα σχόλια φαίνεται να υπερασπίζεται τη Μίνα και η Φρόσω Κυριάκου η οποία επιτίθεται σε κάποιους που χλεύασαν τα λεγόμενα της φίλης της.

Λίγο αργότερα η Μίνα Αρναούτη, έκανε νέα δήλωση στο Facebook και φαίνεται ιδιαίτερα εξοργισμένη με τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για εκείνη και τη Φρόσω. Δείτε παρακάτω τι έγραψε σήμερα το απόγευμα:

Η ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, από τη Μίνα Αρναούτη, είναι η παρακάτω: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά  ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα… Τι είναι ο Κωστίκας;;;», έγραψε χαρακτηριστικά.Σχόλια