Η Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της και μιλά για το διαζύγιο των «Μπραντζελίνα»

185 0

Να σπάσει τη σιωπή της και να απαντήσει μέσω του Instagram σε όσους την ενέπλεξαν στο πολύκροτο διαζύγιο του ζεύγους «Μπραντζελίνα», αλλά και σε όσους αμφισβητούν την πατρότητα του παιδιού που κυοφορεί, αποφάσισε η γνωστή ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ.

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες και στα οποία εμπλέκομαι. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά, αλλά επειδή η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια».

«Πρώτον, πριν από πολλά χρόνια γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον, σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχείς που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Ειδικά για το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, η Κοτιγιάρ γράφει: «Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».Join the Conversation