Η Συγκινητική ιστορία του «Πάμε πακέτο» που χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση

Η Συγκινητική ιστορία του «Πάμε πακέτο» που χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση

Η Συγκινητική ιστορία του «Πάμε πακέτο» που χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση.
Έσπασε τα μηχανάκια τηλεθέασης η εκπομπή «Πάμε πακέτο» όταν η τραγουδίστρια Έφη Κοντού βρέθηκε στα πλατό για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος είναι ο λόγος που την κάλεσαν εκεί.

Η Έφη Κοντού καθιερώθηκε στην δισκογραφία με τις πολύ σημαντικές συνεργασίες της. Το ευρύτερο κοινό την γνώρισε ως την τελευταία μούσα του Γιώργου Ζαμπέτα λίγο μετά τον θάνατό του. Εκείνη την περίοδο η Έφη Κοντού μόλις κυκλοφόρησε τον δίσκο της με τα τελευταία τραγούδια που της είχε αφήσει ο μεγάλος συνθέτης με τίτλο «Γεια σου Έρωτα» από τον οποίο «Τα αγόρια», ήταν ένα απότα τραγούδια που έγιναν τεράστια επιτυχία.

Η τραγουδίστρια εγκατέλειψε όλα όσα είχε πετύχει και όσα μαρτυρούσαν οι «μεγάλοι» της εποχής πως θα κατάφερνε για προσωπικούς της λόγους και ύστερα από συνειδητή επιλογή.

Στην αρχή της καριέρας της, η Έφη Κοντού δέθηκε με μία συνάδελφο της και κατέληξαν να είναι δύο πολύ αγαπημένες φίλες. Λίγο αργότερα όμως η αγαπημένη της φίλη, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα επιστρέφοντας ένα βράδυ από την δουλειά.

Η Έφη Κοντού γνώριζε πως η άτυχη φίλη της πριν από τρεις περίπου μήνες, είχε φέρει στον κόσμο ένα παιδί και ήταν τόσο ευτυχισμένη, άσχετα που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο με τον πατέρα του παιδιού. Το μωρό μετά το μεγάλο δυστύχημα, πήρε το όνομα της μητέρας της, Βασιλική και έμεινε με την γιαγιά της η οποία αρνήθηκε να το δώσει για υιοθεσία.

Η τραγουδίστρια είχε υποσχεθεί στο μνήμα της αδικοχαμένης φίλης της πως θα κάνει τα πάντα για το μωρό της, όπως και έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Η μικρή Βίκυ μεγάλωσε, σήμερα είναι 30 ετών και μετά από χρόνια ξανασυνάντησε την μοναδική γυναίκα που αποκάλεσε «μαμά». Η τραγουδίστρια από την αρχή πίστευε πως πίσω από αυτό το πακέτο θα ήταν αυτό το κορίτσι που έμοιαζε τόσο πολύ στην πραγματική της μητέρα..

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα.Σχόλια