Η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε δημόσια έργα στο Ισραήλ, στο επίκεντρο συνάντησης Μάρδα-Γιτζάκι

Η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών σε δημόσια έργα στο Ισραήλ, στο επίκεντρο συνάντησης Μάρδα-Γιτζάκι

Η συμμετοχή ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών σε έργα υποδομών και δημόσια έργα στο Ισραήλ ήταν το κύριο αντικείμενο της συνάντησης του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρη Μάρδα με τον σύμβουλο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, τον Αβιγκπόρ Γιτζάκι (Avigpor Yitzaki), στο πλαίσιο της τριήμερης επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Ισραήλ, που ολοκληρώνεται σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, λαμβάνει χώρα επιχειρηματική αποστολή με τη συμμετοχή πολλών ελληνικών επιχειρήσεων, από τους κλάδους τεχνολογίας, βιομηχανίας, τουρισμού και τροφίμων.

Ο κ. Μάρδας, ο οποίος συνόδευε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ, συμμετείχε στις συναντήσεις του κ. Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρέβεν Ρίβλιν, τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς και τον πρόεδρο της ισραηλινής Βουλής (Κνεσέτ) Γιούλι Εντελστάιν. Επίσης, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και συμμετείχε στη συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.Σχόλια