Η σύζυγός του σκότωσε τον 45χρονο στο Αιγάλεω το 2012 κατά… λάθος

Η σύζυγός του σκότωσε τον 45χρονο στο Αιγάλεω το 2012 κατά… λάθος

Η ανθρωποκτονία ενός 45χρονου άντρα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στις 21 Ιουνίου 2012 εντός του διαμερίσματος που διέμενε στο Αιγάλεω, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα, υπάλληλος ασφαλείας που εργαζόταν για γνωστή επιχειρηματική οικογένεια στην Αθήνα, έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί και υποβληθεί σχετική δικογραφία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, εκλήθη εκ νέου η 48χρονη σύζυγος του θύματος, η οποία ομολόγησε τελικά ότι χωρίς να έχει ανθρωποκτόνο πρόθεση, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον σύζυγό της, αποδίδοντας το γεγονός σε ατύχημα.

Ειδικότερα, η 48χρονη υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, στο κρεβάτι τους, το χέρι της ακούμπησε το πιστόλι και στην προσπάθειά της να το σπρώξει, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον σύζυγό της.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι μετά το πρώτο σοκ, πέταξε το όπλο στο πάτωμα, και στη συνέχεια φοβούμενη μη χαρακτηριστεί από τα παιδιά της δολοφόνος, προσποιήθηκε ότι κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο και δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση διαβίβασε τα στοιχεία της στο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα κρίνει το μέλλον της κατηγορουμένης.Σχόλια