Η Τζούλια Ρόμπερτς χάνει σταδιακά την όρασή της – Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει η διάσημη ηθοποιός

Η Τζούλια Ρόμπερτς χάνει σταδιακά την όρασή της – Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει η διάσημη ηθοποιός

Αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα υγείας είναι η Τζούλια Ρόμπερτς, καθώς σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το National ENQUIRER, η διάσημη ηθοποιός χάνει σταδιακά την όρασή της και πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με δημοσίευμα του radaronline.com που επικαλείται το National ENQUIRER, η «Pretty Woman» γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλυφθεί.

Ωστόσο, πλέον η όρασή της φθίνει και από το άλλο μάτι, με αποτέλεσμα η οριστική τύφλωση της αγαπημένης ηθοποιού να θεωρείται θέμα χρόνου.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που η Ρόμπερτς εμφανίζεται όλο και πιο συχνά με γυαλιά ηλίου.

Μιλώντας για το θέμα, πηγή του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι κανονικά δε θα έπρεπε καν να οδηγεί και ότι, όταν κάποια στιγμή τη σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί, κοντά στο σπίτι της στο Μαλιμπού, την άφησαν να φύγει επειδή την αναγνώρισαν.

Πέρα από το θέμα της όρασής της, η 48χρονης, πάντα λαμπερή, σταρ, φαίνεται πως αντιμετωπίζει και άλλα, σημαντικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρόμπερτς διαγνώστηκε τελευταία με ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις».

Επιπλέον, το 1980 διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα (την οποία ξεπέρασε), αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η Τζούλια Ρόμπερτς πάσχει πλέον από κατάθλιψη, και είναι πολύ δύσκολο να έχει αρμονικές σχέσεις με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Σημειώνεται τέλος ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το περιβάλλον της ηθοποιού, ενώ το περιοδικό επικαλείται αξιόπιστες πηγές.Σχόλια