Ηλεία: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση- θρίλερ του πατέρα και της κόρης

Ηλεία: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση- θρίλερ του πατέρα και της κόρης

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου που βρίσκονταν για διακοπές στην Ηλεία, παραμένουν άφαντοι και δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ενώ προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία το γεγονός ότι δεν εθεάθησαν από κανέναν από το βράδυ του Σαββάτου και μετά στην Ηλεία.

Ηλεία: Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση πατέρα και κόρης - Πού εθεάθησαν τελευταία φορά

Πήραν λάθος δρόμο

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικές αρχές, μετά και τη δημοσιοποίηση του θέματος, πατέρας και κόρη μετά την αναχώρησή τους από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, πρέπει να ακολούθησαν λάθος δρόμο και δεν κατάφεραν να βρουν τη θέση Γούβες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχαν νοικιάσει από τις αρχές Ιουλίου.

Μαρτυρία ανέφερε ότι το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, που οδηγούσε ο πατέρας και επέβαινε και η κόρη του, όταν αναχώρησε από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, αντί λίγα μέτρα πιο πάνω να στρίψει αριστερά για να μεταβεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, συνέχισε ευθεία, προς το χωριό των Δουνέικων.

Ζήτησαν πληροφορίες
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν μαρτυρίες που λίγη ώρα αργότερα τοποθετούν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Φραγκοπηδήματος, ενώ υπάρχει μαρτυρία ότι γύρω στις 02:30 με τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής, ο πατέρας και η κόρη εθεάθησαν στην περιοχή της Κουρούτας ζητώντας πληροφορίες για το πώς θα μεταβούν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους και δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο για να επιστρέψουν, ενώ το γεγονός ότι δεν φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα κάνει ακόμη πιο δύσκολο τον εντοπισμό τους.

Μετά την παρουσία τους στην Κουρούτα δεν υπάρχει καμία άλλη μαρτυρία που να τους τοποθετεί σε κάποιο άλλο σημείο και όσο περνούν οι ώρες η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Και η ΕΜΑΚ
Χθες στην ευρύτερη περιοχή των Δουνέικων και της Κουρούτας διενήργησαν έρευνες και αστυνομικοί της ΕΜΑΚ, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και άλλων υπηρεσιών του νομού, από την πρώτη στιγμή έχουν «χτενίσει» όλα τα πιθανά σημεία, δεν έχουν αφήσει δρομάκι και κανάλι που να μην έχουν ψάξει, ωστόσο ο πατέρας και η κόρη παραμένουν άφαντοι.

Το γεγονός ότι δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα σημείο του νομού, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν βρίσκονται εντός νομού Ηλείας, αλλά στην προσπάθειά τους να βρουν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ακολούθησαν άγνωστο προορισμό.

 

Πηγή: patrisnews

Σχόλια