Ινδία: «Συνελήφθη και …κρατείται φρουρούμενο» περιστέρι με την κατηγορία της κατασκοπίας !

Ινδία: «Συνελήφθη και …κρατείται φρουρούμενο» περιστέρι με την κατηγορία της κατασκοπίας !

Ένα… περιστέρι συνέλαβε η αστυνομία της Ινδίας με την… κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ του Πακιστάν, καθώς βρέθηκε να μεταφέρει ένα μήνυμα καθώς και μία ηλεκτρονική συσκευή με κεραία, αγνώστου μέχρι στιγμής λειτουργίας.

Οι ινδικές Αρχές αναφέρουν ότι ο φτερωτός πράκτορας εθεάθη αρχικά να εισβάλλει από τα σύνορα με το Πακιστάν ενώ, εκτός από τη συγκεκριμένη συσκευή, στη μια φτερούγα του ήταν γραμμένη μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο το οποίο όπως αποδείχθηκε ανήκει σε πακιστανική τηλεφωνική εταιρία.

Το ανυποψίαστο για την… αποστολή του περιστέρι, συνέλαβε στο χωριό Manwal ένα 14χρονο αγόρι το οποίο στη συνέχεια το παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα, 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο.

Ανώτατος Αξιωματικός της Αστυνομίας, δήλωσε στους Times των Ινδιών πως «μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει κάποιο στοιχείο, ωστόσο το πουλί βρίσκεται υπό κράτηση».

«Πρόκειται για κάτι σπάνιο ένα πουλί που έρχεται ως κατάσκοπος από το Πακιστάν, αν και έχουμε συλλάβει κάποιους κατασκόπους εδώ, άλλωστε η περιοχή είναι ευαίσθητη, λόγω της πολύ κοντινής της απόστασης με το Τζαμού, ένα σημείο το οποίο θεωρείται πολύ καλό για να περάσει κάποιος στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστέρι που παραμένει φυλακισμένο, φυλάσσεται από ένοπλη φρουρά!

 Σχόλια