Ιορδανία: Γυναίκα έφυγε από το μαιευτήριο έχοντας στο στομάχι της το κινητό τηλέφωνο του χειρουργού

Ιορδανία: Γυναίκα έφυγε από το μαιευτήριο έχοντας στο στομάχι της το κινητό τηλέφωνο του χειρουργού

Διαστάσεις κυβερνητικής κρίσης έχει αρχίσει να παίρνει στην Ιορδανία ένα απίστευτο ιατρικό λάθος που συνέβη σε ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας Αμάν όταν μια γυναίκα που μπήκε να γεννήσει, έφυγε από το μαιευτήριο έχοντας στην κοιλιακή της χώρα το κινητό του χειρουργού!

Πρόκειται για την 36χρονη Hanan Mahmoud Abdul Karim που εισήχθη για προγραμματισμένη καισαρική τομή στις 24 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως όλα δείχνουν, το κινητό τηλέφωνο του μαιευτήρα έπεσε μέσα στην κοιλιακή της περιοχή, κάτι το οποίο η ίδια αντελήφθη μετά από ημέρες όταν πλέον είχε πάει σπίτι και άρχισε να αντιλαμβάνεται τη δόνησή του!

al-basheer-hospital-ashrafieh-1311061060.jpgΑρχικά ανέφερε το «σύμπτωμα» και «κάποιους πόνους» στην οικογένειά της ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πάει το μυαλό κάποιου σε μια τέτοια εκδοχή, μέχρι που οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και, μετά από επείγουσα διακομιδή της στο δημόσιο νοσοκομείο του Al bashir οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν το απίστευτο εύρημα και οι χειρουργοί υπέβαλαν την άτυχη Hanan Mahmoud Abdul Karim σε νέα επέμβαση προκειμένου να το αφαιρέσουν.

Μέλος του κοινοβουλίου της χώρας ο Salim Al Bataynah, απέδωσε το περιστατικό στις συνολικά απαράδεκτες ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα, καλώντας ευθέως ολόκληρη την κυβέρνηση σε παραίτηση λόγω του απίστευτου σκανδάλου.

«Σε χώρες οι οποίες σέβονται τους λαούς τους, μετά από σκάνδαλα σαν κι αυτό, συνήθως παραιτούνται» είπε συγκεκριμένα, ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας της Ιορδανικής κυβέρνησης, Hatem Al Azrae, επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως «αβάσιμη και κατασκευασμένη» από την ίδια τη γυναίκα.

 Σχόλια