Υπ. Εργασίας: Όψιμα διαμαρτυρόμενος ο πρώην υποδιοικητής του ΙΚΑ – Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Γ. Αλάνης

Υπ. Εργασίας: Όψιμα διαμαρτυρόμενος ο πρώην υποδιοικητής του ΙΚΑ – Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Γ. Αλάνης

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Γεωργίου Αλάνη στη θέση υποδιοικητή στο ΙΚΑ, ενώ σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Ιωάννη Δούκα το υπουργείο σημειώνει ότι είναι όψιμα διαμαρτυρόμενος, καθώς γνώριζε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και θα έπρεπε να εξηγήσει όχι γιατί παραιτήθηκε, αλλά γιατί παρέμενε όλο αυτό το διάστημα.

«Ο Ιωάννης Δούκας, ιδρυτικό μέλος της ΛΑΕ και της Επιτροπής Καταστατικού του κόμματος αυτού, αν και γνώριζε, ήδη, από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, τις κατευθύνσεις της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, επέλεξε τώρα να υποβάλει την παραίτησή του, ως όψιμα διαμαρτυρόμενος. Προφανώς, ο κ. Δούκας δεν έπρεπε να εξηγήσει, γιατί παραιτήθηκε, αλλά, γιατί παρέμενε όλο αυτό το διάστημα στη θέση του, εφόσον είχε τόσο έντονες πολιτικές διαφωνίες» αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο.

Αναφορικά με τον κ. Αλάνη υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για έμπειρο διοικητικό στέλεχος, που θα συμβάλει στο μεγάλο έργο της δημιουργίας του ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης.

 Σχόλια