ΗΠΑ: 18χρονος αυτοκτόνησε με τη «βοήθεια» του κατοικίδιού του

ΗΠΑ: 18χρονος αυτοκτόνησε με τη «βοήθεια» του κατοικίδιού του

Σε αυτοκτονία αποδίδουν οι δικαστικές αρχές στο Όστιν των ΗΠΑ, τον θάνατο ενός 18χρονου, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο όχημα του σε χώρο στάθμευσης τον Ιούλιο, έχοντας αφήσει την κόμπρα που είχε ως κατοικίδιο να τον τσιμπήσει.

«Ο 18χρονος Γκραντ Τόμπσον πέθανε από χορήγηση δηλητηρίου και ο θάνατος του αποδόθηκε σε αυτοκτονία», ανακοίνωσε το γραφείο του δικαστή στην επαρχία Γουίλιαμσον, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα μη δηλητηριώδες φίδι σε ένα καφάσι, έξι ταραντούλες, και ένας βουβαλοβάτραχος, που μεταφέρθηκαν στο κέντρο διάσωσης ερπετών του Όστιν.

Ωστόσο, η κόμπρα από την οποία προήλθαν τα θανατηφόρα τσιμπήματα στον Τόμπσον, δεν βρισκόταν στο κλουβί της, που βρέθηκε επίσης εντός του αυτοκινήτου, αλλά εντοπίστηκε αρκετές μέρες μετά σε μια εμπορική περιοχή.

Ο Τόμπσον είχε στο κάθε χέρι του «πολλαπλά ξεχωριστά τσιμπήματα» τα οποία προδίδουν ότι ο 18χρονος δεν προσπάθησε να αποτραβηχτεί από το φίδι, ανέφερε η εφημερίδα American-Statesman του Όστιν, επικαλούμενη τα ευρήματα της αυτοψίας, και τονίζοντας παράλληλα πως ο 18χρονος «είχε ιστορικό αυτοκτονικού ιδεασμού».Σχόλια