Υπόθεση Άννυ: Ισόβια στον πατέρα του παιδιού & τον Νικολάι για το αποτρόπαιο έγκλημα- Έξι χρόνια κάθειρξη στη μητέρα

Υπόθεση Άννυ: Ισόβια στον πατέρα του παιδιού & τον Νικολάι για το αποτρόπαιο έγκλημα- Έξι χρόνια κάθειρξη στη μητέρα

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν ο πατέρας της μικρής Άννυ και ο φίλος του Νικολάι, με το δικαστήριο να τους κρίνει ένοχους για το φριχτό τέλος της άτυχης τετράχρονης, στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, το Πάσχα του 2015.

Παράλληλα, το δικαστήριο καταδίκασε και τη μητέρα του παιδιού σε κάθειρξη έξι ετών, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Αναλυτικότερα, το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, επέβαλε στον πατέρα του παιδιού, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα, ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία, και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.

Στη μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία (4-3) κάθειρξη έξι ετών, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με τους τρεις μειοψηφίσαντες δικαστές (δύο τακτικοί και μία ένορκος) να εκφράζουν την άποψη για επιβολή οκταετούς κάθειρξης.

Τέλος, στον τέταρτο κατηγορούμενο, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα, επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών για ψευδορκία.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Άννυ: Ένοχοι ο πατέρας, ο Νικολάι αλλά και η μητέρα τηςΣχόλια