Κ. Γκιουλέκας: Πόλη εγκαταλελειμμένη θύμιζε χθες η Θεσσαλονίκη

Κ. Γκιουλέκας: Πόλη εγκαταλελειμμένη θύμιζε χθες η Θεσσαλονίκη

«Πόλη εγκαταλελειμμένη θύμιζε χθες η Θεσσαλονίκη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο οποίος καταλογίζει αναποτελεσματικότητα στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

«Στην περιοχή του κεντρικού Δήμου δεν λειτουργούσε απολύτως τίποτα» και ο δήμαρχος «αντί να φροντίσει να θέσει τον μηχανισμό ετοιμότητας σε λειτουργία ψέλλιζε ανόητες και έωλες δικαιολογίες!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.

Τονίζει δε -μεταξύ άλλων- ότι ο δήμαρχος «εγκατέλειψε την πόλη στην τύχη της».

Ολόκληρη η δήλωση του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα 

«Μια πόλη εγκαταλελειμμένη θύμιζε χθες η Θεσσαλονίκη αφού στην περιοχή του κεντρικού Δήμου δεν λειτουργούσε απολύτως τίποτα.

Ο Δήμαρχος «απουσίαζε»…

Αντί να φροντίσει να θέσει τον μηχανισμό ετοιμότητας σε λειτουργία ψέλλιζε ανόητες και έωλες δικαιολογίες!

«Πάγωσε το αλάτι, πάγωσαν οι αλατιέρες, πάγωσαν τα βυτιοφόρα που θα μετέφεραν θαλασσινό νερό για να ρίξουν στους δρόμους»… Αυτά έλεγε ο ανεκδιήγητος Γιάννης Μπουτάρης αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους θεσσαλονικείς γιατί κυριολεκτικά εγκατέλειψε την πόλη στην τύχη της.

Η ειρωνεία είναι ότι στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης με άλλους δήμους οι θεσσαλονικείς έβλεπαν την διαφορά και… καταλάβαιναν την κοροϊδία.
Το αλάτι πάγωνε στον Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά «ξεπάγωνε» μόλις εισερχόταν κανείς στην Πυλαία και σε άλλους δήμους!

Ντροπή! Μόνον αυτή η λέξη ταιριάζει για αυτή την κατάντια.».Σχόλια