Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη νέα γενιά με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη νέα γενιά με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα στη νέα γενιά, να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο φασισμό και τον ναζισμό, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «οι τραμπουκισμοί των Χρυσαυγιτών στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης αναδεικνύουν για μια ακόμη φορά το φρικαλέο πρόσωπο του νεοναζισμού».

«Η εγκληματική οργάνωση επιμένει να προκαλεί σπιλώνοντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ξεπερνώντας κάθε όριο», αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να ξεχάσουμε ποιοι είναι, τι κάνουν και εν τέλει ποιον εξυπηρετούν».

Ακόμη, επισημαίνει πως «είναι δεδομένο πως το σκιάχτρο του ναζισμού δεν μας φοβίζει» και ότι «είναι καθήκον κάθε νέου και νέας να μην επιτρέψει στη Χ.Α να τρομοκρατεί».

«Ο Παύλος Φύσσας θα βρίσκεται πάντα στους αγώνες ενάντια στο φασισμό σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο που θα κρατήσουμε ανοιχτό για όλα τα παιδιά, στη μάχη για να φτιάξουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους», καταλήγει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.Σχόλια