Καμία νέα φορολογία δεν θα μας επιβάλει η… υπηρεσιακή κυβέρνηση !

Καμία νέα φορολογία δεν θα μας επιβάλει η… υπηρεσιακή κυβέρνηση !

Στην μάλλον απίστευτη δήλωση πως  «δεν είναι στις προθέσεις της παρούσης κυβέρνησης η φορολόγηση και δη η φορολόγηση της εκκλησίας» προχώρησε η υπηρεσιακή  πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, μια φράση που πραγματικά δείχνει απολύτως ακατανόητη καθώς, ούτως ή άλλως οι υπηρεσιακές κυβερνήσεις δεν έχουν άλλο σκοπό από το να οδηγούν τη χώρα στις εκλογές, μέσα σε κλίμα πολιτικής ευρυθμίας και κοινωνικής ομαλότητας, χωρίς να προωθούν σχέδια Νόμων ή και να τα ψηφίζουν.

Τη συγκεκριμένη δήλωση έκανε κατά την είσοδό της στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και στο πλαίσιο καθαρά εθιμοτυπικής της επίσκεψης με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας κ. Ιερώνυμο.

Μιλώντας μπροστά στις κάμερες, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός  είπε ότι η κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος για την μεταφορά των προσφύγων από τη Μυτιλήνη και την Κω για να ακολουθήσουν οι πρόσφυγες εν συνεχεία τον προορισμό τους.

Ο Αρχιεπίσκος έκανε δώρο στην κυρία Θάνου μια εικόνα της Παναγίας και το βιβλίο «Εκκλησιαστική περιουσία και μισθοδοσία του κλήρου» προτρέποντάς την να το διαβάσει. Επίσης της δώρισε και το βιβλίο «Χριστιανική Βοιωτία».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή.Σχόλια