Κανέλλη κατά Κωνσταντοπούλου: Εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής

Κανέλλη κατά Κωνσταντοπούλου: Εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Λιάνα Κανέλλη μετά τα όσα ακολούθησαν το βράδυ ύστερα από την καταγγελία της βουλευτού του ΚΚΕ ότι απειλήθηκε φραστικά από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό.

«Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόγου της Χρυσής Αυγής η κα Κωνσταντοπούλου…» ανέφερε σε δηλώσεις της το πρωί η κα Λιάνα Κανέλλη.

«Η Βουλή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων τάχα μου δήθεν κοινοβουλευτικής τυπικότητας» συμπλήρωσε η κυρία Κανέλλη.

Παράλληλα η βουλευτής του ΚΚΕ καυτηρίασε και την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής υπό τον Νίκο Κοτζιά. «Καθόταν ο Παππάς, ο λάτρης του Μουσολίνι και του Χίτλερ, στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής να αποφασίσει το μέλλον της χώρας, των Ενόπλων Δυνάμεων και τις σχέσεις με τους Τούρκους…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λ. Κανέλλη.

Κάρφωσε, δε, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του αυτή δεν συμμετέχει στη δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου μολονότι μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις λέγοντας στη συνέντευξή της στα Παραπολιτικά 90,1 ότι «δεν υπάρχει αντιφασιστικό και αντιναζιστικό μέτωπο. Είναι εύκολο να μιλάς για αποζημιώσεις …»

Σχόλια