Καρεμπέ: Θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό αν δεν προκριθεί

Καρεμπέ: Θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό αν δεν προκριθεί

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ για το ματς του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα και ανέφερε ότι θα είναι αποτυχία για τους «ερυθρόλευκους» αν δεν προκριθούν.

«Είναι φυσιολογικό να έχει μία τέτοια αντίδραση ο πρόεδρος. Όλοι παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε για να περάσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να σεβαστούμε την επένδυση του προέδρου. Είναι νορμάλ να έχει μία τέτοια αντίδραση. Ήταν ένα μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποκλεισμού:

«Δεν ξέρω αν θα είναι αποτυχία του κόουτς. Θα είναι μία αποτυχία για όλους. Η Χάποελ είχε παίξει πολλά ματς στη σεζόν, για εμάς ήταν το πρώτο. Αν αποτύχουμε πρέπει να σκεφτούμε τα μαθήματα που θα μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα. Τι κάναμε λάθος. Θα είναι μεγάλο μάθημα. Ναι, φυσικά θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθούμε».

Για την Χάποελ Μπερ Σεβά είπε: «Eίναι πολύ ανταγωνιστικοί. Έδειξαν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να κάνουμε την διαφορά. Είναι πρωταθλητές στην χώρα τους και τους σεβόμαστε».

 

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΧαποέλΣχόλια