«Καρφί» Λεβέντη για την κυβέρνηση: Πρότεινα ευρωπαϊκή κυβέρνηση 240 εδρών – Η τωρινή δεν θα μακροημερεύσει

«Καρφί» Λεβέντη για την κυβέρνηση: Πρότεινα ευρωπαϊκή κυβέρνηση 240 εδρών – Η τωρινή δεν θα μακροημερεύσει

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων από το βήμα της Βουλής είπε «Αν ακούσει κανείς την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, θα νομίζει ότι όλα πηγαίνουν τέλεια σε αυτή τη χώρα. Η Ελλάδα είναι ένα σάπιο καθεστώς και εδώ αγωνίζεστε να μας πείσετε ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα.

Η Ν.Δ. ήταν αντιμνημονιακή, έγινε μνημονιακή, τώρα ξανά αντιμνημονιακή. Ο Τσίπρας το ίδιο. Εγώ είχα σταθερή θέση. Η θέση της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη. Το λάθος που κάναμε το 2009, ήταν ότι με κουτοπονηριές, εισπράξαμε τα χρήματα χωρίς να κάνουμε μεταρρυθμίσεις. Να φτιάξουμε αύριο κυβέρνηση ευρωπαϊκή, που θα πείσει τους ξένους ότι μπορεί να επαναφέρει τη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Τώρα τι κάνει ο κ. Τσίπρας; Όπως η σουπιά ρίχνει μελάνι για να θολώσει τα νερά, έτσι και ο κ. Τσίπρας θέλει να μας πει ότι κυνηγάει τη διαπλοκή. Αποτελέσματα θέλει η κοινωνία.

Πρότεινα κυβέρνηση 240 εδρών για να δουν οι ξένοι μια κυβέρνηση σοβαρή και να έρθουν επενδύσεις.

Γιατί έγινα ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός; Ανακάλυψα το φάρμακο της φυματίωσης; Το πνεύμα ενότητας έκανε τον λαό να με θέλει. Εγκλωβισμένοι οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης. Αυτά είναι παλαιοκομματικά και ο λαός τα κατακρίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νέο κόμμα, όλο το ΠΑΣΟΚ μέσα είναι. Παραμονή φόρων και βαρών, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φανεί ότι πατάσσεται η διαπλοκή. Δεν συμφέρει κάποιους ο λόγος μου,αλλά θα συνεχίσω. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει. Σύντομα θα έρθει μία άλλη».

 Σχόλια