Καταγγελίες από τη Γεροβασίλη: Με «έκοψαν» από το Mega

Καταγγελίες από τη Γεροβασίλη: Με «έκοψαν» από το Mega

Ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Mega δεν της επέτρεψε να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης στο θέμα Πανούση, υποστηρίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφερόμενη σε διάλογο που φέρεται να είχε ο Γιάννης Πανούσης με τον διοικητή της ΕΥΠ, και στον οποίο αναφερόταν και το όνομα του πρωθυπουργού.

«Το Mega αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση “γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;“», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη: «Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες, όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν».Σχόλια